Sunday, October 31, 2010

five to go..

kawan aku kata, “3 paper senang dah settle..sekarang time untuk paper yang tough pulak..” fuyoo..paper pun ad yang kurus, ada yang tough eh? hehe..what da heck paper senang? hahaha..first paper genetics tu apakah? entah macam mana ntah, mak and ayah dia tak sakit, atok and nenek dia pun tak sakit, and secara tak pasal-pasalnya, anak dia boleh kena sakit..apa punya genetics da..ramai cakap soalan tu salah..fuhh~lega kejap.. tapi tadi tak pasal-pasal ada classmate aku psiko boleh cakap, “eh, kita dapat jawab tau soalan tu..”..hisy apakah kau ni, how can kau sorang boleh jawab ni…oh no..haha..ok, let bygone be bygone..tata..

CTU (Science and Technology in Islam) and BEL (English For Academic Purposes) ? owh ok la kot…hehe..dua-dua paper kena ‘goreng’ sampai hangus..haha..soalan esei la katakan..ngeh3..paper-paper ni pun semua dah lepas..so, bye2 ^_^

yeaa..sekarang yang tinggal hanya kenangan just paper-paper yang berkod ‘MIC’ dan ‘CHM’…owh lupa, ‘BCM’ sekali..apakah tu? tu semua subjek pelik-pelik untuk menjadi microbiologist ye tuan puan..dan saya tak suka..hehe..nak tak nak kena struggle sampa mati untuk grad dengan baik..haha..

dan ya lagi? sekarang masih dalam tempoh bertenang which is aku ada gap lagi 3 hari ni sebelum next paper, Analytical Chemistry..kenapa ntah aku kena belajar benda ni..ngeh3..dan sekarang aku nak bagitau aku amat jeles dengan kanak-kanak dip science yang ada gap SEMINGGU before their next paper..wow la sangat..dan nak geram lagi pasal aku ada lagi LIMA atau 5 lagi paper sedangkan kanak-kanak dip science tinggal TIGA…grrr…

oh lagi satu, sapa-sapa yang kata aku lama tak online pasal sibuk study, terima kasih, saya hargai positive thinking anda..haha..tapi aku tak nak menipu so aku nak bagitau sebenarnya lama tak on facebook, lama tak update blog, lama tak blogwalking bukan sebab amat busy study (busy la jugak "’kot’ haha) tapi pasal pakcik celcom ni dok slow kan internet aku pasal dah lebih guna data volume..celcom ada hati nak suruh aku study la tu kan..dan2 kata volume lebih..haha..so hopefully esok 1 Oktober, bulan baru, dia reset la balik volume broadband ni..adios~

*okay, ni first time post entry guna Windows Live Writer 2011..best jugak..try ler..hehe

 

3 comments:

HonEyBuNNy said...

ish2...egtkn sibuk stdy..hehhe...sama la..ne pn berukband cm siput put put jek..hiih

miss Fyqa said...

Haha..
Ohh Afiq. study2..
nnty berukband okay la tue,dia saje menguji kesabaran anda.. Hehehe :)

_zAzu_ said...

saya pun gne windows live writer 2011...hihi..nak maju gak..:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails