Tuesday, September 14, 2010

raya beach trip


assalamualaikum, salam 5 syawal..wow, da 5 syawal dah kot! sekejap je kan kan? urmm..sekarang still ada kat kuantan..huhu..dari raya ketiga aritu lagi dok kat sini..ni namanya 'ad-hock planning'..hehe..elok-elok kononnya tahun ni raya kat KL je, at last dusshh pergi kuantan..hehe..bagosla tuu..jumpa makcik pakcik sepupu sepapat kan..=)

what so special about kuantan? haha..xde pe la..East Cost Mall la kot..or ak panggil sebagai 'Mid Valley Megamall Kuantan Version'..haha..pasal dia ala-ala mid la..tapi tak pon..haha..so semalam dok bawak semua sepupu sepapat yang kecik dan besar..aah, semua yang ikot dalam 17 orang..naseb baek parents aku ada jaga kecik-kecik ni..wuu~




then after asar, ke pantai cempaka kat kempadang..haa~aku suka pantai..tapi xsuka mandi ponnn..hoho..kanak-kanak ni je riang ria dok berendam kat pantai tu..wawa..ouh, kalau yang kecik dok mandi, yang besar buat apa? yeah pe lagi..amek gambar la..haha..dan inilah time menguji tahap ke'DSLR'an kamera phone aku..wow, not bad la..kih2


"lepok kak pata denge spupu sepapak"..tau pe maknanye?? hehe..

hah, yang belakang tu adik aku..yang depan tu ak la! haha..

urmm..haa, ni! aku nak merafakkan kesyukuran tahap gunung everest pasal semalam dok timbang-timbang berat kat rumah pakcik aku ni, and the result is: normal body, berat seimbang and paling penting maintain maa..haha..*ok2, dah2, takde kena mengena pon dengan tajuk ni..heheh..*

daannn..hari khamis ni nak pegi raya dengan kengkawan kampus aku yang duduk dekat dengan kawasan Selayang ni..yang sedihnyer, semua perempuan..haha..whatever la, aku da biasa sangat dah dengan makhluk-makhluk tu..hihihi..

3 comments:

miss F.Y.Q.A said...

ye3,kejap je masa berlalu kan??

=))

Afzainizam said...

*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
----==--SalamAidilfitri---==----
--=== Maaf Zahir & Batin ===--
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
Budak-budak main mercun,
Jangan sampai terbakar tangan,
Di Aidilfitri kita berhimpun,
Hulurkan tangan meminta ampun.

Anak zirafah dimakan buaya,
Buaya Tain makan kelapa,
Bila makan juadah raya,
Yang miskin jangan dilupa.

Sudah tiba Hari Raya,
Setelah kita sebulan berpuasa,
Hari Raya di sambut gembira,
Jangan pula ada yang berduka.

Pagi raya semua gembira,
Berjalan bersama rakan dan taulan,
Ketika enak menjamu selera,
Orang yang tiada jangan dilupakan.
*♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥**♥♥♥♥*
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

yupppp masa yang terus akan berlalu

HonEyBuNNy said...

nice pic...beraya sakan eh tahun neh??he2....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails