Thursday, September 9, 2010

it's aidilfitri!

allahuakbar allahuakbar allahuakbar..lailahaillallahuwallahuakbar..allahuakbar walillah ilham..takbir syawal bergema thats mean dah raya! yeay! huargh..tension aku, time nak update blog je mesti de internet problem, and harap-harap kali ni ok ler..hehe..banyak benda nak citer sebenarnya tapi problem sana sini, so sume pun suda lupa..hihi..so dah alang-alang sekarang ni tengah hangat cerita pasal musim raya, so tak payah la aku nak cerita benda-benda basi kan??




okay, so first of all, di lebaran mulia ini, saya ingin mengucapkan SALAM AIDILFITRI kepada keluarga, semua kawan-kawan daripada Tadika Amal Taman Jasa, SK (1) Taman Selayang, SRA Sungai Tua, SK Sinaran Budi, SAR Al-Hidayah (sekarang SRA Al-Hidayah), SMK Rawang, SMKA Sultan Muhammad, Kem PLKN Tangkas Kendiri, student-student Microbiology, ahli-ahli Kelab Pelancongan, Badan PEERs Kaunselor, adik-adik di SK Ampang Tinggi, SMK Juasseh, Rumah Tunas Harapan Payung Seri Sejahtera and semua warga and staff-staff UiTM Negeri Sembilan and UiTM seluruh Malaysia..err sapa lagi ek? aha, to all my blog readers, yang memuji, yang mengeji, silent readers, followers, stalkers, commentators, and seluruh umat islam seluruh dunia juga, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN...kalau ada entry-entry dalam ni yang membuatkan anda tersentap, i'm sorry! heheh..

maka, rajin-rajin la komen yer..and minta maaf sangat kepada kawan-kawan blog yang lain, aku tak sempat nak menjengah blog-blog lain pasal connection internet kebelakangan ni amatlah menyakitkan hati..hehe..nanti saya terjah blog anda ye!

haaa, ni ada sikit-sikit gambar my 1st syawal..saja je gedik nak share..hehe..yaa, tarikan utama raya kali ini is, hehe..my homemade chocolate cupcakes..hehe...100% buatan afiq naufal yer..kih3...



sapa nak? tempahan dibuka sekarang..hahaha


ni ha my 2nd bro...aah adik lagi besa..bese r tu..hihi


hehehe..umi n adik2 ak sume kale oren, ak suke ati aku je an nak purple? hihi


last skali ni, untuk sape-sape je yang rase lapar and nak makan macam-macam kuih and juadah raya, pakat mai la rumah cek naaa...nak datang bagitau dulu, takut takde kat rumah..hihihi...

3 comments:

saye kerink said...

Salam. First of all, Salam Raya jugaa.. 2nd, uwww buat sendiri ke? haaa nanti dinner pelancongan tuh, abg afiq buat la cupcakes tuh. nak tolong jugak nanti. hehe. comel. 3rd, ramainye yr siblings, a'a la dorg orange, anda pepel. apekes? mana yr dad? dia kaler orange jugak ke?

last but not least, HELLO hujan renyai sikit2 je yeahhh..basah sikit je. grrr! haha. eh eh u raya mana huh?

asyfiqaz said...

wasalam2..wuu~pnjang penerangan tuu..hehe..

1st benda sedey nak bgtaw, dinner have been cancelled..de probs dgn bajet..cdey gler..

aah, buat sendiri cupcakes tuu..cake dy seyesly sedap but the icing, better jgn makan..hehe..maniiss sangat..terletak lebey gulaa..haha..

owh aah, ala adik yg 2nd pon pkai pepel..hehe..so de gang..my dad sky blue..xupload gmbr dy..pon kale tersasar tema jugak..=p

eh, ramai ke? ala 5 org je..faris pon lbey krg je an??

hahaha..last but not least ni yg best..hihi..yg g tngkap gamba lepas hujan tu npe?? heheh..ooww..raya 1st n 2nd raya kl je..3rd raya ni baru de kt kuantan..ko de kt kuantan jgk an? meh r raya2..heheh..^.^

miss F.Y.Q.A said...

selamat hari raya..

wow! cupcakes.. mesti sedap..
nyum3.. =))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails