Wednesday, September 1, 2010

fireworks in pilah!

hadoy..berkurun la pulak entry ni aku perap dalam draft..haha..gambar dah lama da upload, tapi sumpah no idea pe nak tulis..or to be more spesific, time aku nak blogging jek, ada je benda lain dok sibuk-sibuk..haha..

so alang-alang dah terperuk dekat draft tuh, aku post kan je la ye! hehe..ini cerita pasal Sambutan Malam Ambang Merdeka and Malam Penutupan Festival Kemerdekaan UiTM Negeri Sembilan. Untuk memendekkan cerita, malam tu kira ok la, agak havoc, acara-acara pun tak klise sangat, ada fashion show, violin performance, wei aku suka gila violin lah! dulu kecik-kecik (sampai besar ni pun) berangan nak belajar main violin..but what to do kan, aku tak berpeluang lagi..(a.k.a. takkan berpeluang pun..haha)..then Marlene kasi gegar pulak Kuala Pilah menyanyi lagu Standing In The Eyes Of The World..woo..macam Katy Perry aku tengok..tapi version pakai kebaya..haha..

dah dah, tengok gambar yang dah basi ni..huhu..dengan geng-geng dalam gambar ni la aku dok lepak lepas tuh sampai pukul 2 lebey kot..gelak-gelak macam orang giler time sahur..haha..







ok, esok mau balik rumah dah..wah sebulan tak jejak rawang taw..baru nak merasa bukak puasa with family..waa~

4 comments:

bieha-chan :) said...

bukak poso jangan nakal nakal ah... haha :)

miss F.Y.Q.A said...

selamat pulang ke rawang..

=)

Rashid said...

wah meriahnya asyfiqaz.. rasa nak join sekali le.. hehe

Lain kali ajak abang tau..

asyfiqaz said...

biha: eit, tang mne ak nakal? haha

miss fyqa: tenkiu..da selamat da pon..hehe..

ckgu: haha..agak meriah la but still dlm kesederhanaan..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails