Thursday, August 12, 2010

a place called bazaar..

hoyeh! nak citer pasal bazaar lagi..lagi..dan lagi...*grrr..nafsu..nafsu..syuh2..*
nasib baik sem ni betul-betul ada bazaar..haha..pasal dulu ada cakap kononnya ada bazaar..but at the end of the day...haprak tak ada..hehe..but luckily, sem ni benda tuh dah jadi realiti! like! hehehe..semalam dengan penuh kepoyoan makan itu dan ini, dengan harapan hari second puasa ni aku tak lapar laa...huh~xde der..hari ni rasa macam nak pitam la pulak time petang sebelum aktiviti ko tuh..menggigil-gigil badan aku..urmm..strategi makan banyak-banyak hari 1st tak berjaya..huhu~tapi tu laa...masalahnya aku ni adehh..liat sikit nak bangun sahur nih..selalu pun minum air jek..=)

yah, tadi bukak puasa dengan ahli pertubuhan haram cawangan beting..hahaha..macam biol..heheh..start dari pukul 6.40 camtu, kitorang pergi bazaar sama-sama macam orang tak pernah jumpa bazaar..wakaka..ya, gambar ni amat membuktikan..heheh..









okeyh, aku berjaya lawan nafsu harinie..heheh..dapat rembat ayam percik jek..thanks yer tutie kasi rembat cekodok and air..heheh..owh ya ayu, air soya..bak kata tutie, rezeki ramadhan..ye ea? alhamdulillah laa...

urmm..semalam berbuka dengan wan and nad, harinie berbuka dengan ahli RSA pulak *RSA adalah pertubuhan haram yer..haha* so esok dengan siapa pulak ea? hehe..nak sorang-sorang la pulak =)

k la, seronok blogging and berblogwalking, aku punya lab report pun jadi la bertimbun-timbun..seronok kan tangguh-tangguh? terbaek la afiq naufal! wakakaka =p

3 comments:

miss F.Y.Q.A said...
This comment has been removed by the author.
miss F.Y.Q.A said...

seronok berbuka puasa ramai2..
hehe.

Rashid said...

wah! ayam percik. best tuu.. pekena dengan sambal tompoyak durian. ishhhh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails