Sunday, August 1, 2010

ooo macam tu ea?

dulu time mula-mula ak nak buat blog an, ak terfikir,
"eh, ada ke orang hingin nak baca blog ak ni??"..hehehe..
yela, siapalah ak ni kan sampai orang nak baca entry-entry merepek ak ni..hahaha..
tapi lepas fikir punya fikir, ak redah jela buat blog..well, lepas SPM kan da macam takde hala tuju je hidup ni..
tu pasal buat blog nih..boleh merepek bagai...

tapi.......semua sangkaan ak time baru nak buat blog tuh salah semuanya..muahahaha..
kenapa ek? pasal i realize that blogging is more than 'merepek'..
lepas da setahun lebih ak hidup dalam dunia blogging ni, a big big change happen to my life laa..serius ak cakap..
bayangkanlah, tetiba tengah jalan-jalan ada orang tegur,
"eh, macam pernah nampak la..thepotpetking kan?"
fuh~time tu ak rasa macam "oh, kau baca blog ak ke?"..rasa macam nak peluk-peluk cium je..haha..seriously ak hargai giler siapa-siapa je yang baca blog ak..=)

lagi best bila de sorang budak ni bagitau kawan ak yang makcik dia is pengikut setia blog ni..ya allah..terima kasih makcik..terima ksih pakcik..ingatkan orang muda je yang baca..hehehe..rupa-rupanya dah melepasi sasaran pembaca dah..tahniah thepotpetking!

walaupun followers takde la beribu-ribu lemon, tapi i think blog ni ramai silent reader..(kott)..haha..
sometimes ak rasa bahagia bila ada yang jadikan blog ak ni tempat untuk dia cari benda untuk gelak-gelak bila dia boring (hoi, ingat life ak ni kelakar ke? haha), blog ni jugaklah yang pernah jadi kontroversi pasal ada orang yang comment post tanpa insurans, aah la, memangla ak hargai sape-sape yang comment entry ak, tapi janganlah 'hot' kan sangat blog ak ni kan..hehe..

lagi-lagi, ak rasa gembira dapat share information dengan readers-readers ak..ak rasa information paling laku sekali kat blog ni pasal UiTM Negeri Sembilan and Diploma Mikrobiologi la kot..pasal kat internet tuh kalau google pun, tak jumpa sangat pun info pasal benda-benda ni..

and melalui blogging ni la jugak ak tau macam-macam benda, itu dan ini..yela, bila blogwalking tu, kita mesti jumpa macam jenis blog an, de yang cerita pasal kesihatan, computing, life, motivational dan macam-macam la! so tak la membazir masa sangat pun berblogging ni..hihi..lepas tu bila da blogwalking hulu hilir tu, dapatlah kawan-kawan blogger nanti =)

finally, thanx to all readers, followers, stalkers, or apers2 yang dah jadikan thepotpetking ni 'hidup' (^_^)v

6 comments:

Fieyda said...

congrats bro .
selalu gak nampak , tp segan nk tego hehehe :D

miss F.Y.Q.A said...

tahniah2..

huhu. x pena nmpk plak..

kalo nmpk nnty sy tego.
hehe. =)

_zAzu_ said...

thumbs up 4 u...
slalu nmpk kat anjung..haha..

asyfiqaz said...

fieyda n zazu:
isy, brtembung tuh tego la..hahha..xde nye nak malu-malu..=D

miss fyqa: memangla..jauh kot nk trjmpa tuh..hihi

Rashid said...

salam

yup! bila kita berblog, kita sekurang-kurangnya berkongsi sesuatu dengan dunia luar.. kan elok tu..

Tahniah! kerna makcik-makcikpun terpikat.. hehe

asyfiqaz said...

rasa seronok kan ble dpt share info dgn org..hehe..

sy xsangka tw aunty2 pn dah modern! hehe..tenkiu la ye cikgu setia jengok blog sy..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails