Monday, August 30, 2010

4 teruna berhari raya

allahuakbar! hehe..actually semalam ada program Earth Cries, Heart Weeps sempena Festival Kemerdekaan untuk memperinganti penderitaan yang dihadapi oleh umat Islam di Palestin..hurmm..menarik jugak la program ni pasal dia jemput Tn Hj Norazaman, Ketua Misi LL4G Malaysia yang turut pergi hantar bantuan ke Palestin naik kapal Mavi Marvara tu..

tapi...wei, aku datang lambat sikit so then aku kena duduk belakang! haha..den tak dapat dengar apa-apa pun pe yang penceramah tu cakapkan..time awal majlis tu je aku dengar sikit, "kita mulakan majlis kita dengan ummul kitab al-fatihah"..lepas fatihah tuh satu apa pun tak dapat dengar..PA System slow r..adey..baru nak dengar pengalaman dia time berhadapan dengan komandi Israel tu..hurmm.

takpe lah, dapat tengok muka tu pun ok la kot..jumpa la jugak orang yang berani untuk pergi ke misi tu kan..i wish i could be there if i'm strong enough..but i'm not laa..so support dari jauh je la..save Palestin =)

haa..ni paling best, semalam budak-budak junior blok aku dok hias-hias blok nak ksi naik mood raya kot..hehe..siap letak lampu-lampu lagi..so dorang cucuk suis kat mana? hah, bilik depan blok le..bilik aku..cet..berlingkar-lingkar wayar dalam ni..kang tak pasal-pasal bangun pagi esok tengok aku dah keras kena kejutan elektrik..hehe..over jek aku nih..haha

by the way bagus la jugak budak-budak ni, walaupun time penilaian keceriaan blok haritu takde pulak korang sibuk-sibuk nak hias, tapi takpe la, kasi naik vibe aidilfitri..heheh..so bila junior dah hias-hias? hah, yang senior ni yang stret naik sengal..haha..selamat hari raya!



nape raya ada tanglung ek? cantik takpe..=p


evil giler..


nasib ko tak terjerut je leher tu din..haha


kanak-kanak ni first time tengok pelita..


hah, tu la roommate housemate aku..semua giler..hahaha..yela, kitorang baru balik dari dengar ceramah gaza tu an, dah la tak dengar apa-apa..so menggila jap kat sini..haha..ok, after this ada Majlis Penutupan FESKEM (Festival Kemerdekaan) and countdown merdeka! heheh..kami warga SP2-21 mengucapkan selamat menyambut hari kebangsaan dan selamat beramal di hari-hari terakhir ramadhan ini (^_^)v



p/s: siang tadi bahang giler and malam ni sejuk giler pulak..grr..den demam la macam ni..huhu

1 comment:

miss F.Y.Q.A said...

bagus junior2...
hee~
waaa.. x hias ape2 pown.

:(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails