Saturday, July 17, 2010

time for the 'duran duran'..

hurmm semalam ak jadi fasi untuk Program Setitis Selaut Kasih di SK Ampang Tinggi...
ouh, such a wonderful moments ak dapat time kat sekolah tu..yang paling best, budak group ak panggil ak 'Cikgu Naufal'...tetiba ak terfikir pulak, "ya Allah..betapa indahnya kalau ak jadi cikgu kan?"..tapi xpela, ak kena teruskan dulu pengajian ak ni..haha.. memang ak tak rasa rugi giler r time sem lepas Cik Fara sumbat ak masuk PEERs..tenkiu tenkiu so much!
tapi..untuk entry ni ak tak mau citer dulu pasal program tuh..sabar..pasal petang semalam de sundal mana ntah spoilkan mood ak..cet! orang tengah penat-penat kau nak 'bergurau' tak kena tempat lak an? ok lantak kau...

so pasal fasi masing-masing penat, and tetiba masing-masing jugak lepas program de macam-macam perkara belenggu otak, so aku, ezzah, mai, syaza n mira yang tengah mengidam durian nih pun stret chow pergi Pilah Street lepas post mortem..hahaha..durian memanggil tuh...kih3..biasalah an, bila tension tambah tambah lak dengan penat, nak buat apa lagi kan? MAKAN r!!!
hamek kau..kami makan satay banyak-banyak...then pastuh pulun DURIAN banyak-banyak..
muahahahaha...sekurang-kuraangnya dapat la gak lepas kempunan nak durian and satay..and lupakan kan kejap benda-benda ngek yang terjadi..wakaka...






at the end of the day, balik pukul 9.30 malam..hahahaha...perut kenyang hati senang...
tapi harini lak de LPPKP tuh..haih..malas..
LATIHAN PROGRAM PEMBANGUNAN DAN KEPIMPINAN PELAJAR...
cepat-cepatlah modul ni habis..bosan sudaaaa...hahaha..
okeh2, da nak siap-siap pergin modul dah ni..nak siap-siap..bye!

2 comments:

miss F.Y.Q.A said...

wahh cikgu naufal..
busy memanjang erk.. hehe.

gud luck..

HonEyBuNNy said...

wah2..makan???nak sikit...ihiihih....cepat2...g ciapkan modul..ihih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails