Sunday, July 18, 2010

Setitis Ilmu Selaut Kasih SK Ampang Tinggi

alhamdulillah..semalam semua fasilitator and management Badan PEERs Kaunselor UiTM Negeri Sembilan (Peers) telah berjaya menganjurkan Program Setitis Ilmu Selaut Kasih di SK Ampang Tinggi (SKAT)..yeah, memang happy giler semalam, yela kan, ak ni an memang suka melayan budak-budak neh..dan ak bersyukur walaupun ak science student, ak still dapat involvekan diri dalam dunia fasilitator ni..rasa lucky gilerr..

last sem dapat adik-adik sekolah menengah dari SMK Juasseh, sekarang ni pulak dapat adik-adik sekolah rendah pulak..ooo..memang betul laa..cara nak jadi fasi untuk sekolah rendah and menengah memang amat-amat berbeza..kanak-kanak ni lebih hyper..haha..tapi kan, nasib baik ak dapat conduct mass dengan baik..semua ikut cakap..senang citer ak suka la student-student kat sini! baik-baik semua..yela, motto sekolah pun dah 'Sekolah Kita Antara Terbilang' an..mestilah buat perangai senonoh kan? hihi..



fasi with students =)



ni la group POCOYO!


tgk tu..semangat nak menandukkan ak..haha



thanks to semua group Pocoyo : Faisal, Syahmi, Fatin, Nadia, Suhaili, Dalilah, Afiqah and Mashitah..
sayang Faisal lebih pasal dia panggil ak Cikgu Naufal..haha..lain-lain pun sayang jugak..hehehe..then to all SKAT primary 6 student, good luck in your UPSR!then bangga jap pasal banner yang ak design akan digantung kat bangunan sekolah tu sampai UPSR nanti! memang sayanglah SK Ampang Tinggi!
hurmm..next program anak yatim pulak..hope tak cancel!



cak! dari design dah jadi banner!


tengok autograf ak yg kale biru hujung skali tu..hehe..

3 comments:

HonEyBuNNy said...

wah..ila suka kata2 itu...setitis ilmu selaut kasih....

miss F.Y.Q.A said...

rajin melayan budak2 ..
hehe. gud2.

Anonymous said...

If you enjoy my articles, I invite you to subscribe to my
column. Think of this as your own energy, from your inner source of
psychic abilities. We individually use VistaPrint and adore their services.


My web site; free online tarot card readings (raelphpfoxmods.com)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails