Friday, July 2, 2010

saya bukan pembantu mahasiswa lagi..

2 Julai 2010, jam 0000,
tiada lagi Minggu Destini Siswa,
tiada lagi Pembantu Mahasiswa,
maknanya?? hoi! isnin depan ni dah nak start kuliah la!
hadoy..i'm not ready yet laa..kan best jadi PM sepanjang sem..
tak payah belajar..tiap-tiap hari buat buletin je..heheh..
ya, sekarang afiq naufal sedang tune ke mood nak start kuliah..
errgghhh...
malam semalam lepas taklimat HEA, ada sesi pengenalan PM..ingat ak duduk belakang boleh la terlepas dari kena perkenalkan diri..
no, bukan ak takut..tapi ak tak pernah nak berdiri depan 1500 orang tau..
paling ramai pun 500 orang je kot..baru 1/3 dari student semalam!
haha..tapi ok je..dan semalam telah reveal la muka orang di sebalik buletin MDS korang tu..haha
dan dan dan lagi kan, dah jadi macam adat pulak mami akan belanja PM2 ni sate banyak-banyak..haha..same la macam sem lepas! ak baru mengidam sate, dah dapat..thanks ea mami!


kuah kacang dy sedap weh! haha


ha! lagi satu kan, ak cari-cari jugak la kalau-kalau ada PB (pelajar baru) yang ak kenal an,
selain dak faris yang ak kenal kat blog ni,
ada jugak la jumpa sorang budak SMK Rawang (ak xkenal pon),
then suprisingly, ak ternampak Fikri Norazman..muahaha..budak sultan muhammad tu..
ada jugak ea student sekolah ak masuk kampus ni! welcome welcome!


barang student pra nak pindah daa~


urmm..hari ni student Pra Sains dan Pra Perdagangan akan mula berpindah ke UiTM Melang,
kesian korang..xpasal-pasal an kena pindah..papai!
tapi tak pe, kena hantar pergi mana pun, tujuan kita tetap satu kan..nak menuntut ilmu..
so semoga berjaya semua!
*ingatan untuk diri sendiri jugak*

4 comments:

HonEyBuNNy said...

hai abg fesi....heheh...(kata student baru)...ehheh.....la..ciannya diorg kena pindah...byk lak tu brg2...ehheh......ye...gd luck semua...;-)

miss F.Y.Q.A said...

semoga berjaya jugakk.

=)

MIRa Nabilah said...

pm yg ini,,uhuuuu~~~
sblm register msok uitm,,da view blog ni,,uuu~~

asyfiqaz said...

oo yeke? tenkiu2 4 visiting ea!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails