Tuesday, July 13, 2010

road to sk ampang tinggi..

yuhuuu...riang ria hati ak harinie bila dapat jejak kaki kat sekolah balik..sekolah rendah pulak tuh! hahaha..
tapi kan, bukan mendaftar la yer..kot yer pun ak pendek an..eh eh bukan pendek, rendah..=p
sebenarnya tadi pergi sekolah Ampang Tinggi ni pasal nak jumpa kaunselor sekolah tuh..yela, actually hari sabtu ni, Badan PEER Kaunselor or name pendeknye PEERs de program kat situ..
nama program nak gempak : SETITIS ILMU SELAUT KASIH..
hahaha..maknanya kita bagi ilmu kat budak-budak tu setitis suda la kot..kih3
so amatlah seronok..amat amat sangat..dan teramat-amat excited..hahaha
walaupun sem lepas dah pernah conduct Kem Kepimpinan SMK Juasseh, tapi yang ni sekolah rendah pulak kan..lain caranya tuu..hehehe...


selamat datang! terima kasih =)


SK Ampang Tinggi


alhamdulillah..sekolah ni cantik! suka suka!
student pun baik! first impression yang bagus! haha..
"assalamualaikum bang", "assalamualaikum bang"..cewah..lame kot tak rase camtuh!
dah tuh ramah-ramah pulak lah budak-budak kat sini..haih..naufal..camne la eh nak handle hari sabtu ni..wakaka..


see? belom program lagi budak da swoh amek gamba..haha


jadinya...wish all the best untuk PEERs untuk program kali ni yer!
*adik-adik! i'm coming!! haha..da coming pon petang tadi kan? hihi*

1 comment:

HonEyBuNNy said...

assalamualaikum abg..hehheh..besarnya sekolah tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails