Friday, July 30, 2010

the only...pilah...

uwekkk~~uwekkk~uwekk~~
pergh tak senonoh la pulak kan tetibe je nak muntah bagai..hahaha...
tapi...tapi..tapi...memang minggu ni MINGGU MUNTAH SEDUNIA pun..huhh~bukannya muntah pasal sakit, tapi ni muntah ke tahap muntah warna pelangi punya pasal banyak banyak banyak kerja and banyak banyak banyak program! wah!
and pasal tu la jugak tak sompek den nak meraban kat sini..huwawawa~~bukanlah kata aku ni busy 24 hours kan..takat-takat fesbuk tuh sempat jek..hahaha...
yela, kerja-kerja aku pun semua guna laptop jek so sempat jek lencong-lencong g fesbuk tu jap..sihir ape ntah si Mark Zuckenberg tuh guna sampai berjuta-juta orang kat dunia ni addicted giler dengan Facebook dia tuh..(termasuklah ak tu..hahaha)

sekarang ni kerja dah kurang sikit kot..kot la..kot maknanya tak pasti yer..hehe..
tinggal nak design tag, pamphlet and buku program jek..
aih? dah rasa macam bukan DIPLOMA IN MICROBIOLOGY kan?
time lab bukan buat betul-betul pun..merosakkan culture adalah..kah3
*but i'm great in observing microorganisms ok! (tapi staining orang lain buat laa..ha3)*
tapi kalau time design-design meraban ni, semangat la pulak ak nih..fokus kat benda tuh mengalahkan buat assignment! hehe..
pernah je ada orang tanya, "awak ni budak CS ke?"
and ada pulak yang persoalkan, "kenapa Naufal tak amek AD?"

*CS : Computer Science
*AD : Art and Design


hahahah..apa-apa je la..yang penting sekarang ni ak budak microb..wakaka..
takdenye CS ke, AD ke...walaupun cita-cita nak amek TESL..haha..
dulu dapat TESL ko tak pergi lak pulak kan?? hmm..sengal Afiq Naufal...
so kalau nak tengok pebenda la ak designnyer, sila-silalah ke :
MINGGU MESRA PTAR UiTM NEGERI SEMBILAN 2010 yer..
3 hingga 6 Ogos 2010 yer..datanglah penuhkan PTAR Cik Fara tu..
hehehe..kalau nampak banner, bunting, poster, tag, buku program and pamphlet, haa, tu la bendanya..hehehe..and kalau dapat notepad free tu, ya, yang tu lah yang saya buat sampai muntah pelangi tuh..=p

tak lah, takde maknenye ak nak meriak..nak show hasil kerja je..hahaha..
hah, bosan kan takde gambar? yeye, ni kat bawah ni ada gambar ni..hehe..only in pilah okeh! hahaha...




see? ni la satu-satunya terminal bas yang guna bahasa 'ibunda'..wakaka..apo kono ea jang? hahaha...





ya, ni gambar dalam teksi..kat UiTM Kuala Pilah ni kalau hari Juamaat sampai Ahad, korang boleh rasa macam duduk kat New York pasal jalan-jalan kat sini akan penuuuhhh dengan teksi-teksi bajet hot..heheh..tengok gambar uncle sebelah patung kucing tuh..haaa..tu antara driver 'hot' dalam kalangan bebudak UiTM ni..haha..selain Pak Cik Din, Pak Cik Razali and Pak Cik Othman..hahaha..dah memang dorang jela driver teksi kat Pilah ni..asal kol teksi je, muka-muka ni la yang akan sampai..hehehe...





yippie! tengok tengok tengok..kalau UiTM Melaka bajet hot de tasik, UIA pon sama nak gak hot de tasik, UiTM Negeri Sembilan de benda kat atas ni aww..pemende tuh? yeah..kami ada kolam jugak tau..paya maa~ original punya..hahaha..belakang blok boleh buat jungle trekking and jalan lagi sikit boleh mandi jeram..hihi~ only in pilah taw..kampus laen mana ada?? ngeh3...

hebat tak pilah? tertarik? ya, jangan pindah sini pasal budak UiTM pun tak jumpa rumah sewa nak duduk sini..so tak yah pindah sini yer..bye bye =)
hahaha...

8 comments:

Selipar Putus said...

kOlumpO - kOlO pilah.. cOOl seyh.kui3

Anonymous said...

We aге а bunch of νolunteerѕ and opening a nеw sсheme in
οur community. Your wеb sitе proviԁed us with valuable information to wοrκ
on. You have performed an impressiѵe activity and οur whοle neighborhoоd
might be grateful to you.

Feel free to vіsit my blog post freeonlinechat.co.in

Anonymous said...

Ridіculous stοгу there. What happеnеd after?
Thanks!

Alѕo visit my websitе chatting gained

Anonymous said...

Afteг checking out a numbeг of the blog articles on your site, I honestly like your way of ωritіng а blog.
I ѕаved it to my boоkmаrκ sitе list and will be checking baсk ѕoon.
Pleaѕe viѕit my website toο and let me knоω hoω you feel.


Alѕo νisіt my wеblog - hemoroides

Anonymous said...

nak no telefon teksi kuala pilah boleh x?

Anonymous said...

I all the time used to study piece of writing іn news paрeгѕ but nоw as Ӏ am a usеr of intеrnet so from
nοω I am usіng nеt for articlеs, thanks tο ωeb.


Ηere iѕ my websitе: acne soap

Anonymous said...

Ӏ eѵery time spent my half an hour to read this weblоg's content all the time along with a cup of coffee.

My web page Http://Www.Cls222.Kostanye.Ru

Anonymous said...

Grеat post! Wе will be linκing
to thіs particulаrly great cοntent on our
site. Keеp up thе great ωriting.


my homepage ... cure premature ejaculation Naturally

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails