Thursday, July 1, 2010

gemukla macam ni wei..

time ak sampai kat kampus jumaat lepas,
cik hanim kata "eh naufal, awak nampak macam lain la..macam makin kurus.."
ok, itu cerita 'jumaat lepas'..tapi...
pagi tadi maznah cakap "kau buncit kan naufal??"..
hahaha..segan ak..ko ni pon maznah..haha..
tak suka tak suka! baru seminggu ak balik UiTM, badan ak pun naik..woohh..ak tak suka laa..
haha..pasal apa badan naik? yaa..pasal jadi PM..wakaka..makan banyak2..haha..
dapat-dapat pulak kat bilik gerakan PM ni memang stok makanan dy tak kan kunjung malap! haha..macam-macam ada, roti, biskut, milo, nescafe, nestum, maggi, jajan, kerepek, gula-gula, glucolin, ayam kfc semalam, haha..kotak big apple semalam..macam-macam la! benda-benda ni la kot faktor perut naik nih! hahaha..
perut ak ni macam getah, elastik..haha..
bila lepas makan perut naik laa..tapi esok tu dy kempis balik..

hurmm..petang tadi time tengah tengok cite Drag Me To Hell..haha..cite zaman bila ntah..ak ni baru hegeh2 nak tengok..yang jama' ni dok jerit tak ingat dunia padahal ak rase cerita tu lawak giler kot! muahaha..
pastu sampai part tengah2 citer tu, ak pun da start boring..haha..banyak beno dy bercakap..so ak amek la maggi bilik gerakan ni ha..kononnya makan tu hilang la boring n mengantuk ak tu! haha..
dan2 baru makan berapa suap maggi tuh, abg shuk pulak tepon.."afiq, cepat siap-siap, nak ikut pegi makan2 x?"
hah? makan?? lagi?? haha..ak da tergelak-gelak da time tuh..muahaha..ak abeskan maggi tu then ak join je la..

mana bley miss ni..best tau bila semua PM sukarelawan ni makan ramai2..dapat2 pulak ada Miss Aishah dengan Miss Fara kan..haha..mula2 nak pegi jemapoh, eh tutup lak kedai tuh..kuang asam tol..haha..last skali Pilah Street pun jadi laa..sodap jugak..heheh..



pilah street sekarang da cantik+bersih tau!



oleh kerana ak ni da makan maggi debelum pergi, so ak order Burger Mat Salai je la..saja nak try..si nazli kata sedap..ley tahan r..
sekurang2nya miss aishah lagi best..ley lak kate "eh, kita makan apa tadi ek? rase macam xmakan apa2 la.."..haha..padahal nasi goreng ayam dy da dalam perut kot! ngeh3..macam-macam laa..


rombongan membuncitkan perut..haha


then malam ni abg ayub balik..yela, UiTM Penang kan..jauuuhhh..haha
kak su siap balik awal..petang tadi da choww..kak myra?? xyah kata la..semalam da balik..hehe..

hah, ni kolej bagi nasi goreng n goreng pisang lak..sapa nak mencekik ni??
haha..ak xnak da..insaf..kena kempiskan perut balik neh..
orait, mau sambung buat buletin ni..esok final issue tau! rindu MDS..walaupun ak keje belakang tabir..
*ala, biasalah tu..haha*
adios =)

3 comments:

miss F.Y.Q.A said...

woo..
ala..xpe la mkn free. mkn je la..
hehe..

wahhh..seronok erk..
=)

aKrAmDiHyA' said...

pisang goreng la....

HonEyBuNNy said...

hehehhe..itu la..makan jgn xmakan..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails