Sunday, July 4, 2010

dari pilah ke menanti

tadaa!!
aku kat rawang so dont be jealous..muahaha..
tak sampai hati ak nak duduk lama-lama tengok pendaftaran student part 2 and 3 semalam pasal hampir 90% siswa tak dapat duduk kolej kat kampus ni..semua kena perambat pergi kolej kat melang..
but luckily ak still dapat stay dekat kolej tu..oh alhamdulillah sangat-sangat..
cuma still tak dapat diconfirmkan lagi sama ada bilik yang ak duduk sekarang ni permanent or temporary jek..semoga permanent! and blok itu adalah Sri Pilah 3..ya, dahulunya blok siswa yang kini menjadi blok siswi..atau kemungkinan besar blok half siswi n half siswa...macam hollywood kan?
oh ya, sekarang ni hanya ada dua blok kolej siswa..Sri Pilah 1 dan Sri Pilah 2..
dan siswi? ehem, 8 blok kolej..Sri Menanti 1-6 dan termasuklah Sri Pilah 3-4..terima kasih..
takpe la kot..kita still kena syukur je dengan apa yang terjadi..but please, ak amat memerlukan kolej dalam kampus..terima kasih lagi sekali..hoho..

malam sabtu hari tu..adoi, amat kesian jugakla tengok student-student part 1 yang dah kemas-kemas bilik dorang and dah rapat dengan roommate dorang, suddenly semua bilik student part 1 di'reshuffle'kan balik..sabar ye, inilah universiti..heheh..penuh onak duri and yes anda perlu melaluinya..wawawa~


pindah..pindah..pindah..


lihatlah barang2 student part 1 yg kena pindah ni..


aha, takpe lah..kita lupakan pasal kolej dulu ea..ak syukur je dok mane-mane pun as long dapat kolej dalam kampus..sekian..haha..
sebelum terlupa, terima kasih la yer bebanyak-banyak untuk PM2 senior yang sokong kitorang dari belakang and simpati untuk kolej kitorang..haha..
cakap pasal PM senior ni, hari jumaat hari tu, sebelum abg madi, abg aben, kak kila and kak sheera balik rumah masing-masing, kitorang sempat pergi makan sama-sama kat KFC!
ya, the only one fast food restaurant in pilah..haha..


sebelum PM2 senior ni balik Shah Alam..


oo ok, malam ni tak boleh nak citer panjang melebar pasal barang tak packing lagi nih..
esok mau gerak pilah balik! wahaha..baru balik harini esok kena balik sana balik..lantak la..
hahaha...


Laman Santai, Istana Budaya


yang lebih menambah kepenatan pasal tadi baru balik dari Laman Santai, Istana Budaya..first time kitorang tengok performance kat Laman Santai tu sampai habis..haha..yang penting ak da makan banyak kat sana..balas dendam tak makan dari pagi..hahaha..
ok la, panjang sudaa..see u then!
assalamualaikum =)

3 comments:

Fieyda said...

siannya dak lelaki .

HonEyBuNNy said...

banyak sungguh barang2 diorg...kesian mereka...ngeh3...wahh..banyak makn ye...xpa..jnji perut kenyang kn..hati pun senang...;-)

miss F.Y.Q.A said...

byknye brg.. pi la tolongg.
tolongg tgk. hehe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails