Monday, July 19, 2010

ada orang sambut birthday harini =)

happy birthday to you..
makan ubi kayu,
minum susu lembu,
happy birthday to you! yeaaaaaayyy....

sekalung ucapan HAPPY BIRTHDAY to cik Nurul Ezzah Adnan!
suka r tuh! haha..semoga murah rezeki, panjang umur and berjaya dunia dan akhirat..
amiiinnnn....
huhh~bosan..asal birthday je orang akan ucap macam ni kan?
nak wat camne an, dah tu la doa paling sesuai untuk birthday kot..hehe~the best thing is, cik ezzah yang mengidam bear besau ni dapat benda yang disebut-sebutnya time malam birthday dia..hehehe..
thanks a lot to mai, mira and semua-semua housmate ezzah yang tolong2 menyeprise (suprise) kan dak neh..wakaka..



the birthday girl!


nak jugak tangkap gambar dgn besday girl =)


adoii..berebut pulak mai dgn eza ni..haha


tengok bear itu! yeay! tu je la yang termampu..hoho..
terima kasih kepada yang sudi pakat-pakat dengan ak..hehe..
urmmm..bila ak beli? kat mana beli? macam mana beli?
hahaha..tu belakang kira maa..secret recipe..kih2..
tu bear boot sale jek..eden mana mampu nak memahal-mahal..ehek =p
last skali, HAPPY BIRTHDAY once again!

p/s: ramai pulak yang sambut birthday Julai nih..huhh~

3 comments:

miss F.Y.Q.A said...

hepy buzday jugakk utk kawan anda =)

beruntung bufday gurl sbb ade kwn yg mcm anda dan yg lain2 :)

HonEyBuNNy said...

happy birthday...besarnya teddy bear dia..pink gtu..i like...

.:eRizAwA.: said...

ngee~
tenkiu3!
saya sangat2 terharu..
mekaceh bnyk2 utk kalian..
tanx dear!
^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails