Tuesday, June 29, 2010

oh tidak! pilah diserang lalat..

astaghfirullahalazim...
kepada sesiapa yang bakal balik ke UiTM Kuala Pilah pada 3 Julai ini,
ini berita 'baik' untuk anda..yeah..percayalah..hehe..
xde maknenye berita baik!
ni nak bagitau kolej ni penuh dengan lalat! aduhyai...
bukan setakat kat anjung tau, tapi kat bilik tv, dataran anjung..serabut kot!
kalau kat Operation Room PM ni, da rase macam dok kat dalam pusat pelupusan sampah da bila ntah mana koloni lalat ramai-ramai pakat serang bilik nih..padahal bukan kotor pon..
kalau kat khemah MDS tu, kat bahagian stage tuh, xpayah kata la..berlambak-lambak je lalat kat kanvas putih tu..


ni lalat operation room...perrgghh!


hahaha..paling kelakar tadi time perasmian,
ADUN Pilah cakap,

"kita pilih untuk bina UiTM Negeri Sembilan di Kg Beting ni pasal kalau awak tengok suasananya amat bersih! Anda boleh lihat sendiri ye..dengan hutan menghijau..tapi mungkin ada 'sedikit' gangguan lalat saya rasa..majlis daerah perlu buat sesuatu untuk atasi sikit ni.."

hahaha..sila-silalah bunuh lalat ni yea!
jijik ak tengok..cute xpe gak!
ahakz!
okeh tu je nak info,
semoga time bukak sem ni, lalat-lalat menyemak ni da mampus semua la yea!
amiiiinnn!!!
(+.+)/

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails