Tuesday, June 29, 2010

eh eh nak habis daa...

pejam celik..
celik pejam..
pejam celik..
okeh, jangan tak celik celik terus sudah laa..hehehe...
harinie punya mood : OH AKU MENGANTUK!
semalam tak tidur kot..ya Allah..sebaek makanan berlambak-lambak kat Operation Room PM neh..de jugak la 'ubat-ubat' hilangkan mengantuk..amiinn..hihi..
xpela, biasalah tu..lumrah PM kot..xtido xmakan bagai..hihihi..


junior+senior same2 sengal..cet!


urmm..alhamdulillah, sambutan terhadap Buletin MDS agak baik..
tenkiu sesangat untuk sesape yang suka baca or kumpul or tengok buletin tu yea!tapi sedih la sikit bila tengok de 3-4 helai buletin tu kat lantai..tapi 3-4 helai xla sedih sangat kot!
hahaha..tapi kalau tetibe nampak selonggok buletin tu kat lantai, menangis ak! keh3..
and sorry sesangat kepada semua peminat-peminat world cup, pasal tersalah tulis result Netherlands vs Slovakia dalam buletin Edisi ke-3..sepatutnya 2-1, tapi tertulis 1-0 pulak..
biasalah, dok buat keja time2 tengah mamai2 pagi2 tu..tu yang tersalah pandang kot..haha..


kamilah sukarelawan terbaek! haha!


oh oh yaa..
esok buletin edisi ke-4, last edition tu...
pasal esok abang n akak PM sukarelawan ni da nak balik sudaa..
jumpa balik next week time student senior mendaftar pulak yea!
dan dan dan lagi satu!
eyh, korang yg kenal ak dari blog ke, fb ke, tegur-tegur la..xkene makannye..
abang awak ni xingat muka sorang2..hehe..sila-sila la tegur menegur ye..
ak ingat muka faris fikri tu je..hohoho..
and terjumpa sorang budak rawang..skola kat SMK Rawang siap kenal adik ak..hihi..

hah, ok la tuh, lama2 on9 ni kang orang len kate PM asyik on9 xbuat kerja!
hahaha..ok mau sambung keje..adios!
assalamualaikum =)

1 comment:

HonEyBuNNy said...

wahhhh..rajinnya jd sukarelawan...bagus2....cepat2 g buat kerja..ehheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails