Saturday, June 26, 2010

:: bermulanya minggu destini siswa ::

hoyeh!
amat xdijangka di situ..heheh..
at last2 minute camneh, semalam ak kembali ke pilah jugak untuk meneruskan tugas as a PM!
yea..pembantu mahasiswa..
walaupun ak xpegi kursus BTN aritue..alhamdulillah..
dapat jugak ak jadi PM untuk intake sem ni..i like..
tapi starting from this sem da xgune Minggu Mesra Siswa da..
dy da tukar jadi Miusuanasadsnggu Destini Siswa..
urrmm..whatsoever la, objektif dy still the same,
Minggu Orientasi gak..hoho..
okay2, as usual,
ak datang atas tiket multimedia laa..
hehehe..datang2 je stret buat design banner untuk majlis perasmian MDS..
then at that night pulak buat name tag untuk PM2 n jawatankuasa..
ni hasilnya..tadaaa..hehe..





ok la tu kot..
ala, terima jela..bersyukur..hoho..

then harinie pendaftaran untuk student diploma n degree..
perrgghh..wth?
ramai gler kot??
harini je yang mendaftar de 972 orang??
aduss..ak nak duduk mane sem 3 ni wei..
kolej da pack kot!
blom cukup dengan tuh, esok pendaftaran student pre dip plak..
then isnin ni pendaftaran student dr kolej alamanda lagi..
huhh..kompem2 la amat2 full kolej ni..
kemut tol..

tapi hari ni ak ala2 relax sket..
dok2 tolong jaga meja pendaftaran kat SP2..huhu..ramaaaiii...
MMS sem lepas dgn MDS sem ni amat2 berbeza...
tapi tengok student2 intake baru ni mcm baek2 je kan??
alhamdulillah..tapi de je sowg dua yang muka bukan main macam malaun tahap gaban r..perrghh..
tapi pakcik, makcik,
kami pihak PM sorry sangat2 pasal parking n traffic..
memang da xley bwat ape da..pasal ruang kat sini memang terhad..heheh..

dan dan dan..tau x, arinie ak perghh..bapak skema sudaa..
demi MDS..haha..xkn nak bwat rambut macam orang giler kot an?? ngeh3..
elok je arinie rambut belah tepi punyaa..wee~
oh oh yaa!
tadi ak jumpe faris fikri tuh..
oh yea, kebetulan ak lalu situ n terjumpe dy..
baik la jugak..kot..hehe..pasal jumpe xsampai 3minit pon..heheh..

oh ok, da la tu, nak sambung keje..
mau buat buletin MDS..
pecah otak ak nak buat buletin nih..woohh..
papai..i'll update then!


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails