Wednesday, June 30, 2010

ATM Machine : Now Available At UiTM Kuala Pilah!

haaaa...ini berita banyak baik wooo...
tapi untuk siapa yang boros, ini mungkin berita yang tidak baik untuk anda..
hahaha...apakah beritanya?? apakah? apakah?
haaaa...mau tau kaa?? benda ni da letak time cuti sem hari tu dah..
tapi harini baru sempat nak post kat blog..haha..
meh2 usha..tadaaa!

BANK ISLAM ATM MACHINE!


bila tekan bunyi kuat nak mampos..segan ak nk kuar duit..haha

yeay..finally..wujud jugak mesin ATM di hutan ni..hehe..
but lama-lama ak rase macam sayang giler kat hutan nih!
*but not the lalat! haha*
yaaa..terima kasih Bank Islam..siap letak machine ATM yang terbaru gitu..haha..
oh ya, lagi satu..
kat post sebelum ni ada bagitau harini last edition buletin MDS kan??
okeh, kat post ni ak nak pinda balik statement tuh..hehe
Buletin MDS still akan diedarkan untuk esok hari as last issue..
pasal mula-mula ingat nak balik Rawang harini..
tak jadi la pulak..katanya PM kena daftar kolej malam 2 Julai..pape jela..

ok! see ya on next entry k =)

3 comments:

nabihah said...

weh letak kat mane mende alah nie?

asyfiqaz said...

de dekat admin..blkg info counter tuh..

HonEyBuNNy said...

wahh..nti leh cucuk wit selalu ye...ehhehhe...kt uia pn ada wat bank islam baru...dlu xcntk..skrg diorg wat cm tu gk...cntk kn..hehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails