Friday, May 7, 2010

update on UiTM Negeri Sembilan..(lagi..)

yayy..
posto posto..
new post about UiTM Kuala Pilah lagi..
adeyy..aritu aku rase aku da post da 1 entry tajuk dia camni gak..
so entry yang ni pun adalah 'update lagi sekali' info2 uitm n9 ni..hehe..
haisyy..leceh tol r nak update blog sekarang nih..da la laptop rosak, kene pinjam laptop orang lain lagi kalau nak on9..aahhh tebalnyer muka aku..haha..ade aku kesah?? haha..
xpe2..housemate2 ak amat baik laa...kan3x?
ala, lagipun ak an tengah final exam ni..kurang2kanlah mengonlinekan diri tu yerk...hoho...

hey, okeyh!
actually nak upload gambar2 baru kampus nih..
*adelah sikit..*
tapi problemnyer is, pic2 2 kat dalam laptop ak yg rosak 2! wekk~
so ak letak link je la ea..tengok kat photo album facebook ak..ade je kat c2..hehe..

amek nih,
kalau nak tengok gambar2 baru uitm n9 ni, klik SINI
*adelah aku tambah sikit2 gambar baru lepas renovate..*

kalau nak tengok gambar2 perasmian uitm n9 pulak, klik SINI
*ignore jela gambar2 syok sendiri ak time perasmian dengan baju batik besar gedabak 2 eh..hehe..*

ok tak?? tu jela kot pic2 yang aku sempat snap..haha..
nak wat camne an, kamera pon da rosak, handset pon da kena tibai..huhh..
nanti tunggu ak de mana2 sumber untuk snap pic nanti ak upload la lagi ea..haha..

alaa..korunk2 ni bertuah la cket kot sekarang nih...banyak da sumber2 kampus ni..
haha..kalau time ak nak masuk dulu, google kat internet 'UiTM Negeri Sembilan',
keluarlah result uitm n9 lama kat Jalan Melang tuu...
huhh..da la bangunan kayu, eit2, sekolah aku lagi besar kot! hahah..so dont get wrong ea..sape2 yang search kat internet pastu keluar uitm yg lame 2, jangan risau..kampus kowg cantik..haha..

ok nak tau lagi?? nak3x?? hehe..
orait, buat waktu ni semua facility ok je kot kat sini..barang2 lab pon da banyak da sampai..
n yup, student2 course bisnes pun akan masuk kat sini gak starting intake July 2010..
machine ATM?? buat waktu ni on progress maybe bulan may ni kot dy pasang..
and of course, Bank Islam la yer..senang nak keluar duit PTPTN..haha..
lagi lagi?? hah dah2..2 je kot..ada lagi sebenarnya..tapi nanti la citer lagi yer..entry lain lak..
nak solat jumaat lak ni..hehe..
sebenarnya baru lepas paper Organic Chemistry tadi..cet, soalan xspot langsung! sape la yang 'berhati mulia' sangat buat soalan kejam camtu..huhu..
2 yang balik2 stret pinjam laptop kawan nak update blog 2..haha..lepas tension..

ok, (da berapa kali ok ntah ak taip an..haha)
chow solat dulu! laki2 sekalian, jom solat jumaat..
kepada wanita2 sekalian, jelajah la blog ni yerr..jangan xsolat zohor sudaaa...
hahaha..
bye, salam!

5 comments:

saye kerink said...

Salam. wahahaha. terima kasih bro sbb buat entry sebijik seperti ape yg saye harapkan. huhu. ta saba nak tunggu entry pasal UiTM Pilah lagi. huhahahaha.. excited excited excited nak masuk sanee!!

Hope dapat la kengkawan baru. Bro, thanks singgah by my blog. huhahahah.

asyfiqaz said...

haha..on request an..2psal post entry nih..wakaka~
semoga ko excited smpai sem 6 r ea..jgn dtg2 cni stret x xcited suda..haha..msti dpt kwnnyer..paling2 pn sowang dua jadi r..kih3

Anonymous said...

salam

so u guys dah tawu bdak bisnes part3 akan msuk situ this July.selain kitorang,ada junior akan msuk?

Anonymous said...

nak tanye...tringin nk tgk gmba bilik uitm kuala pilah...die mcm apartment ke? 1 umah bape org? 1 bilik bape org?

Delgadojopv said...

Salam. wahahaha. terima kasih bro sbb buat entry sebijik seperti ape yg saye harapkan. huhu. ta saba nak tunggu entry pasal UiTM Pilah lagi. huhahahaha.. excited excited excited nak masuk sanee!! Hope dapat la kengkawan baru. Bro, thanks singgah by my blog. huhahahah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails