Sunday, January 31, 2010

korang jangan jeles saya ada BAANNNYYAAKK benda ni ye! hi3..

wawawa..
arinie mood ak baek ye..
MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com
so oleh kerana mood aku baek arinie,
*'so' n 'oleh kerana' 2 mkne dy same je kan?? hi3*
aku dengan berbesar hatinyer nak menunjukkan or dalam erti kata lainnya nak berkongsi dengan korang koleksi ulung aku kat blog nih..
hehehe..
baek kan ak??
MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com
kan..kan..kan..??

untuk pengetahuan korang,
*or bahasa gedik sms, 'fyi' : for your information*
koleksi ulung ak ni xramai yang pernah tengok aw!
so korang kire beruntung n agak amat bertuah jgk le..hi3..

n kalau nak tau jugak,
ak kumpul benda yang akan ak tunjuk kat kowg ni dr tahun 2000 aw!
sekarang dah 2010..
so maknenye dah 10 tahun la ye ak mengumpul benda 'berfaedah' nih..
2la pasal dy dah diisytiharkan sebagai koleksi ulung aku!
dah sedekad kot!
dari zaman aku sekolah rendah,
sampai ak masuk u 2...
MyEm0.Com
fuhh..memang 'precious' giler r bende nih!

eh,
kowng nak tengok x pebende alah yg dah sedekad nih??

nak?

MyEm0.Com


nak?

MyEm0.Com


nak?

MyEm0.Com



*jeng..jeng..jeng..*

tadaaaa!




yayaya!
itu dia!

KOLEKSI PENGIKAT
PEMBUNGKUS ROTI!


cepat2 call guiness world record!
record dunia nih..
MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com
hi3...
jangan main2 aw..
buat waktu ni yang ak dah kira de 350..
xcampur yang ak xsempat kira lagi tuwh!
MyEm0.Com
hehehe..

korang jangan jeles dengan kejayaan saya ni yek..
MyEm0.Com
kowg xtau satu mase nanti jadi sejarah ke an..
mule la penggemar barang2 antik terhegeh2 cari ak nak beli bende alah ni..
hihihi..
MyEm0.Com
*sumpah merepek*

so ape kowg rase?
rase bertuah?
terpegun?
terharu?
oh ya..thank you2..
keh3..

so sape2 yg rase nk memperbanyakkan koleksi sedekad ak ni,
lepas da abes makan roti 2,
bagila kat ak benda ni eh!
huwawawawaw..



**ok dah afiq..pukul 2 kang ko de klas!**




**oh ya! lab report ak xciap agy! mampos den!**

2 comments:

MarY_z said...

heyyy x pnah terpikir nk kumpul. byk2 camtu nmpk bes plak. kalerful gitu. da kumpul tu nk wat pe tu? statue of liberty ke?

krunch2sa said...

boleh buat neckless!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails