Wednesday, January 20, 2010

i'm very clever in chemistry ok!



yaya!
okeyh,
anda sudah baca tajuk entry ni kat atas?
"I'M VERY CLEVER IN CHEMISTRY OK!"
MyEm0.Com
ye betul..
ak tipu...
MyEm0.Com
hahahaha..

ak tengah tension ni sebenarnya..
*sebenarnya buat2 tension jek! hi3*
bukanlah ak ni terlalu bodoh untuk chemistry,
*time skola agak bengap sikitla kot..he3*
kira semenjak masuk u ni agak ok la dari dulu kot..
tapi an,
bile kat otak aku ni da berlambak2 chemistry nak masuk,
traffic jam la!
pergh...

PHYSICAL CHEMISTRY
MyEm0.Com
BIOCHEMISTRY
MyEm0.Com
ORGANIC CHEMISTRY
MyEm0.Com


huuhhh..
untuk orang yang amek master mmg pandang sebelah mata je kot benda2 nih!
hehehe..
but for diploma student macam ak ni,
yang memang xberapa nak pro mnde2 nih..
pecah kepala otak den..heheh..
MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

oh ok la eh,
ni entry lepas tension je..
de kelas microbe lak lepas ni..
*hisy...malasnyer semata2 jln kaki nk g 1klas jek!*
petang ni de koku lak..
human mind management..
MyEm0.Com
hehe..bgos an ak dpt course nih??
*pndaila sgt ak nk manage mind..hi3*

4 comments:

farawa said...

ok la tuh..mind setting kene bagus maa...ala..rilex sudaa...naufal kowt..mesti buleh punyer...gogochaiyuk!!!

asyfiqaz said...

puas setting2..
asyik error jek..
ha3..line xelok kot..
bese r 2..
br stat blaja..
hehehe..

farawa said...

hahah..sepatutnyer..baru start belajar nie dah kene ade aim tau..nti baru senang nk tgk line tak clear tuh kat mana...heheheh...

asyfiqaz said...

orait!
dean list!
*rase mcm poyo je ayt sy ni la..*
ha3...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails